Боротьба розуму та серця Алли Мазур: що найбільше засмучувало онкохвору телеведучу під час лікування?

Алла Мазур розповіла, що насправді її засмучувало бід час боротьби з раком.

Не так давно відома українська телеведуча Алла Мазур повідомила про те, що увійшла у стан ремісії. Жінка довгий час боролася зі страшним діагнозом — раком молочної залози. Ця боротьба далася їй дуже не просто і кардинально змінила її погляд на життя.

Зовнішні зміни

По-перше, Алла дуже переживала стосовно волосся. Телеведуча не уявляла себе з короткою зачіскою і вважала, що їй необхідно прикриватися перукою.

Алла Мазур у перуці
Алла Мазур у перуці

Однак, коли боротьба була позаду, жінка змінила погляд не тільки на світ, але й на саму себе. Вона вирішила наважитися на неможливе і показати себе світові у новому амплуа — жінки, яка перемогла рак і не соромиться того, що він з нею зробив.

Жалощі

Основною проблемою Алли Мазур під час лікування були жалощі. Телеведуча як ніколи потребувала підтримки рідних, але їхні слова та дії нагадували жалість, аніж бажання допомогти. Зірку це дуже засмучувало, і вона не знала як реагувати на подібне. Тим паче, що знаменитість звикла відповідати на проблему діями і вирішувати її самотужки. Однак, у цей раз усе було по-іншому, а її життя було під загрозою.

Алла Мазур
Алла Мазур

Телеведуча навчилася приймати підтримку, у якому б вигляді вона не була піднесена. Також, спираючись на свій власний досвід та важкий емоційний стан через страх жалощів, вона вирішила запустити проект, у якому розповідає рідним онкозахворих про те, як правильно підтримати їх у цій ситуації.

Зараз зірка активно ділитися історіями, які змусили її соромитися почуватися себе приниженою через жалощі, і демонструє, як можна виразити бажання допомогти іншим способом. Діяльність зірки допомогла багатьом, а відгуки на її сторінці досі заполоняють коментарі.

Схожі статті