Зірки, які приховують своє справжнє походження за милозвучними псевдонімами: Кіркоров, Пугачова та інші

Деякі зірки вимушені брати псевдоніми, щоб приховати своє справжнє походження за помпезністю та оригінальністю.

Філіп Кіркоров

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Всім нам відомо, що Філіп Кіркоров народився в болгарському місті Варна. І тому артиста завжди називали болгарином. Але народитися в країні – не означає мати цю національність. Справа в тому, що справжнє прізвище Філіпа Бедросовича – Кіркорян. Більш того, ім’я його батька – вірменське.

На початку 20-го століття, коли в Османській імперії стався геноцид вірмен, предки Кіркорова встигли емігрувати з Туреччини до Греції, а потім в Болгарію. Тут вони і змінили вірменську прізвище Кіркорян, на болгарську Кіркоров.

Алла Пугачова

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Алла Пугачова, примадонна російської естради, за непідтвердженими даними має єврейське коріння. Її справжнє ім’я Фаїна Боруховна Певзнер. Також активно поширюються чутки, що її батьком був артист цирку Йосип Абрамович Бендицький, який в юності мав любовний зв’язок з матір’ю співачки Зінаїдою. Втім, сама естрадна діва вважає своїм рідним батьком Бориса Михайловича Пугачова, який виростив і виховав її.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тетяна Григорівна Ліберман – так звучить справжнє ім’я відомої української співачки Тіни Кароль. Вона народилася в січні 1985 року в занесеному снігами і скутому морозами Магадані. Тут, на півночі Росії, в містечку Оротукан, в той час жили батьки дівчинки – інженери Григорій Самуїлович Ліберман і Світлана Андріївна Журавель.

Джамала

Джамала
Джамала

Джамала – творчий псевдонім (початкові літери прізвища співачки), її справжнє ім’я – Сусанна Джамаладінова. Співачка має татарське коріння, яким дуже пишається. Псевдонім вона обрала лише для того, щоб запам’ятовуватися слухачеві.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Настя Каменських також опинилася у рядах тих, хто змінив своє прізвище. Втім, її випадок дещо відрізняються: Настя змінила батькове Жмур на мамине Каменських.

Схожі статті