Оля Полякова прояснила, хто годувальник в сім’ї: “А 200 концертів на рік по всій країні це Вадічек їздить”

Відома українська співачка Оля Полякова жорстко відповіла усім критикуючим її хейтерам, а заодно ясно дала зрозуміти, хто в її родині годувальник.

Суперблондинка вітчизняної естради раз у раз опиняється в центрі обговорень. За останні півроку вона вже встигла публічно з’ясувати відносини з поп-дівою Тіною Кароль і братами Меладзе, в мережі до Ольги регулярно чіпляються на предмет втручань у зовнішність, а також виховання дітей. Вся справа в тому, що нещодавно старша дочка співачки Маша дала свій перший концерт разом з власною рок-групою “ШВИ”.

Оля Полякова з донькою
Оля Полякова з донькою Машею

Дехто вважає, що дівчинка ще недостатньо добре співає, щоб влаштовувати публічні виступи, інші ж накинулися на неї за нецензурщину в тексті однієї з пісень. Але і на цьому критика не закінчується. Полякову-молодшу засуджують за надто недитячі фото в соцмережах – мовляв, у матері понабралася.

Серед критикуючих зустрічаються і ті, хто несхвально відгукується про зовнішність як Маші, так і Олі. Під свіжим знімком артистки в золотистому бікіні підписники звинуватили її в пластиці вище пояса, хоча в підписі знаменитість підняла важливу тему громадського осуду, намагаючись захистити Машу від недавніх нападок.

На цей раз Полякова теж не полізла за словом в кишеню і знову дала відсіч хейтерам. Зірка обурена тим, що більшість людей в мережі відчувають безкарність і тому ображають всіх направо і наліво:

“Ви розумієте, що зовнішність – це чиста смаківщина, і те, що подобається одному, що не любо іншому. Це взагалі не предмет для суперечки! Я витримаю будь-який хейт і критику, але подумайте про наших дітей і підлітків… Ви ж їх теж не шкодуєте, адже найбільш ейджистські та бодішеймерські коментарі лунають з боку жінок! Що треба мати в голові [прим. ред.], щоб писати підлітку – ти жирна, страшна і так далі. Набридло вас лікувати, деяким допоможе тільки лоботомія… А тим, хто вміє думати, думайте!”, – написала Ольга.

Звичайно, в коментарях розгорілося бурхливе обговорення. Одна з підписниць знаменитості назвала проблеми співачки смішними, на що Полякова відповіла:

“Ви нічого не знаєте про мої проблеми! Як годувати 50 сімей, як заробити на себе і на своїх людей, як працювати без вихідних і перерв на сон, навіщо ці коментарі? Ви б не витримали й місяця мого режиму! Але кожному своє”.

Коментарі під публікацією Олі Полякової
Коментарі під публікацією Олі Полякової

Тоді ще одна підписниця попросила не казати виконавицю про важку працю, приводячи в приклад життя звичайних людей, які працюють по 12 годин:

“У вас тільки салони з підтяжками, острови і відпочинок. На дачі ви відпочиваєте, поки люди-працівники годують кіз, а економка прибирає і готує. І все це вам купив Вадічек [чоловік Олі], так само як і вас на вітрині”.

Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом
Оля Полякова зі своїм чоловіком Вадимом

Наступною відповіддю Суперблондинка пояснила, хто в домі господар:

“Ну так, салони і підтяжки, а 200 концертів на рік по всій країні це Вадічек їздить”.

Коментарі під публікацією Олі Полякової
Коментарі під публікацією Олі Полякової

Схоже, Ольга нітрохи не втомилася відстоювати свою точку зору в суперечках з незнайомими їй людьми в мережі.

Схожі статті