Потапе, посунься: Ніна Матвієнко ошелешила переходом на хіп-хоп і тепер виступає у незвичному для неї жанрі

Ніна Матвієнко стала відкриттям цього року. Виявляється, співачці по зубах хіп-хоп.

Нещодавно 73-річну співачку Ніну Матвієнко запросили виконати пісню “Франко”. Знятися в кліпі їй запропонувала молода співачка ROXOLANA.

Аутентичний український хіп-хоп

Основою композиції стала поезія Івана Франка “Твої очі як ті море”, до якої починаюча виконавиця написала музику. Ніна Митрофанівна зізналася, що не відразу погодилася на такий сміливий експеримент.

Ніна Митрофанівна на зйомках кліпу

“Коли я прослухала композицію перший раз, то відмовилася від пропозиції. Аж надто пісня була молодіжною. Але потім ROXOLANA показала мені частину композиції, яку вона написала спеціально для мене. Тоді я звернулася за порадою до своїх дітей. Тоня спочатку теж сумнівалася і говорила мені: “Мама, невже ви погодитеся?”. А потім додала: “Ну, я б на вашому місці погодилася”. Потім я пішла до сина, а він у мене монах. Син послухав і каже: “Мама, дають люди, так співайте!”. Але я погодилася тому, що була здивована: молода дівчина розкопала Франко і настільки яскраво тепер підносить його поезію нашої молоді”

Повною несподіванкою для неї стали костюми танцівниць, які були одягнені у тілесні болі. Оскільки головною ідеєю пісні і кліпу стало з’єднання модних трендів і класичного мистецтва, для образів учасниць балету зміксували одяг сучасних вітчизняних брендів і раритетні елементи українського народного костюма з Музею Гончара. Експеримент видався вдалим та дуже цікавим.

Ніна Матвієнко
Ніна Матвієнко

Головним завданням творчої команди було привернути увагу сучасної молоді на українську культуру та класичну літературу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.