Лілія Ребрик ніжно привітала маму з Днем народження та показала неймовірно ефектну моложаву жінку

Лілія Ребрик не змогла стримати своїх почуттів та публічно привітала маму зі святом. Вперше показала свою рідну людину прихильникам.

Лілія Ребрик дуже щиро ставиться до своїх прихильників, але тему життя своїх батьків не піднімала з фанатами. Вперше артистка публічно привітала свою маму з Днем народження та показала, яка красуня її виховала.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Привітала на своїй сторінці в інстаграмі зірка, а прихильники на фан-сторінці взяли спільне фото Лілії з мамою та присвятили жінці цілу публікацію.

Виявляється, мама Лілії веде власну сторінку в Інстаграмі, де публікує світлини. Підписана жінка на свою доньку та зятя. Виявляється, мати і донька носять різні прізвища. І не тому, що теледіва вийшла заміж та взяла чоловікове.

У ведучої прізвище – Ребрик, а у її мами – Тодорюк. Звати жінку Віра.

Мама ведучої дуже стильна: взяла схожий, як і у доньки костюм з шовкової тканини. Віра Тодорюк – ефектна брюнетка з блакитними очима.

Чому у рідні різні прізвища?

Ведуча гордо носить прізвище Ребрик, в той час, коли її рідні – Тодорюки. Чому так сталося, адже у зірки був лише один шлюб, та навіть в ньому теледіва не стала змінювати свого прізвища.

Взагалі відомо, що Лілія Ребрик – це псевдонім яскравої білявки. Батьки назвали свою донькою Ліліаною. Саме дивне звучання “Ліліана Дика” і зупинило зірку від того, щоб взяти чоловікове прізвище.

Та, ось звідки взялося “Ребрик” – невідомо. Артистка вирішила зберігти походження свого псевдоніму у таємниці. До речі, її сестра також не змінила прізвища, але лишилася Тодорюк.

 

Схожі статті