Дружина Сергія Притули показала їх старшу донечку Соломійку: росте неймовірна красуня (ФОТО)

Відомий український телеведучий, шоумен і громадський діяч Сергій Притула щасливий тато трьох дітей, двоє з яких з'явилися в його другому шлюбі.

Вперше Сергій Притула одружився на землячці Юлії. Пара разом виростила сина Дмитра, і як би вони не намагалися зберегти свої стосунки, часті сімейні суперечки врешті підштовхнули їх до розставання. За словами зірки, син одного разу навіть зізнався батькам, що зрадів розлученню, оскільки бачив їхні постійні сварки і сильно з цього приводу переживав.

Сергій Притула з колишньою дружиною Юлією
Сергій Притула з колишньою дружиною Юлією

Коли шлюб Сергія і Юлії вже тріщав по швах, шоумен зав’язав службовий роман з колегою по Новому каналу – продюсеркою Катериною Сопельник. Вони одружилися у 2015-му, а через 2 роки в їхній родині з’явилася дочка Соломія. Другу вагітність дружини приховували весь термін, поки не сталося чергове поповнення. У пари народилася ще одна донечка, яку назвали Стефанія.

Сергій Притула з сином від першого шлюбу, другою дружиною та їхньою донечкою
Сергій Притула з сином від першого шлюбу, другою дружиною та їхньою донечкою

Якщо молодшеньку вони показувати публіці не поспішають, то фотографії старшої спадкоємиці активно публікують в соцмережах. Так, нещодавно Соломійці виповнилося 4 роки, на честь чого Катерина поділилася з підписниками кількома яскравими кадрами, зробленими на святкуванні дня народження дівчинки:

“Вчора був неймовірний і насичений день! День народження нашої принцеси Соломії! Наше сонце, наш дзвіночок, наша повелителька єдинорогів, торнадо в спідниці, любимо тебе безмежно! Сяй завжди, наша зірка”, – зворушливо підписала пост дружина Притули.

Сам Сергій коротко, але дуже красномовно приєднався до слів дружини і в коментарях написав:

“Моя!”, – додавши безліч сердечок.

Сергій Притула з дружиною зворушливо привітали доньку з днем народження
Сергій Притула з дружиною зворушливо привітали доньку з днем народження

Решта коментаторів привітали пару з іменинницею, проте ніхто не зазначив схожість Соломійки з зірковим татком.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.