Прима-балерина Катерина Кухар натякнула на розлучення зі Стояновим: після двох дітей та 12 років разом

Суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар опублікувала загадковий пост в соцмережах з натяком на проблеми в особистому житті.

Катерина Кухар стала офіційною дружиною прем’єра Національної опери України Олександра Стоянова у 2019-му після 10 років спільного життя. У пари двоє дітей – син Тимур і дочка Анастасія. Причому свого первістка зірка народила ще до відносин з нинішнім чоловіком, але з батьком дитини вона розійшлася до її появи на світ. Якраз в той період Катерина і зустріла Олександра.

Катерина Кухар і Олександр Стоянов з дітьми
Катерина Кухар і Олександр Стоянов з дітьми

Стоянова нітрохи не відштовхнула вагітність Кухар, тому він замінив малюкові рідного тата практично з самого народження. Пізніше обранець прямо сказав героїні статті, що хоче ще одну дитину. Більш того, з його боку це був ультиматум, оскільки в силу своєї професії багато балерин не хочуть або бояться народжувати дітей. Це завжди пов’язано з ризиками втратити форму, а разом з тим і роботу.

У програмі “ЖВЛ” Катерина розповіла, що саме тому довго не могла наважитися завагітніти, поки Олександр на цьому не наполіг:

“Він каже: Мась, ти мені ще довго будеш морочити голову? Ти хитра жінка, я вже все зрозумів, мене це не влаштовує. Якщо ти протягом року не народиш дитину, я від тебе піду”.

Катерина Кухар і Олександр Стоянов
Катерина Кухар і Олександр Стоянов

За словами Кухар, вона тоді дуже образилася на чоловіка і не розмовляла з ним цілий тиждень. Стоянов зробив перший крок до примирення і сказав, що так любить дружину, що все одно буде з нею, навіть якщо вона не захоче народжувати. Спільна дитина у них все ж таки з’явився – дочка Настя.

Поки з боку відносини пари здаються ідеальними, Катерина дала шанувальникам привід понервувати і опублікувала в соцмережах загадкове фото, зроблене напроти сонця. Вона позує в легкій довгій сукні, яка розвивається на вітру:

“А якщо чесно, нам разом не місце, ти ж знаєш сам…”, – підписала кадр Кухар.

Скріншот з Інстаграму Катерини Кухар
Скріншот з Інстаграму Катерини Кухар

Кому вона присвятила ці слова, невідомо.

Схожі статті