Що відомо про другу дружину Сергія Притули, яка з’являється зі знаменитістю лише на фото: мовчазна тінь?

Сергій Притула завжди на виду, чого не сказати про його дружину, яка нещодавно народила нову дитину обранцю.

Сергій Притула – відомий шоумен, який цікавий прихильникам не лише своєю творчістю, а й особистим життям. Чоловік має другий шлюб та по праву його можна називати багатодітним батьком. Цього року його чекало поповнення у родині: 5-м членом сім’ї стала молодша донька Стефанія Сергіївна.

Народила маленьку кохана дружина Катерина. Жінка часто буває на світлинах з шоуменом, але публічною особою разом з тим не стала.

Що відомо про другу дружину Сергія Притули?

Катерина Сопельник після одруження взяла прізвище чоловіка. Кохана шоумена – донеччанка, але працювала і жила тривалий час у Києві.

Яскрава білявка займала серйозну посаду на “Новому каналі”. Вона працювала продюсеркою на момент знайомства з Сергієм. Пізніше почала займатися особистим проектом Притули – шоу “Вар’яти”.

Сергій Притула з родиною

Одружилася пара у 2015 році і вже тоді злі язики казали, мов увела Сергія від дружини з сином. Втім, всі крапки на “ї” розставив сам шоумен. Він наголосив, що Катерина ніяк не впливала на його стосунки з екс-коханою, а сина Дмитра виховують прекрасно і нарізно з колишньою.

Весільна церемонія Катерини і Сергія відбулася у Львові. Після цього пара вирушила у медовий місяць.

У 2017 році народилася перша дитина подружжя. Дружина знаменитості активно веде Інстаграм, де ділиться споминами з подорожей.

З родиною вона побувала навіть за океаном у США та, звісно, об’їздила пів Європи.

 

Схожі статті