Онука Софії Ротару та її немолодий мільйонер із Forbes відгуляли розкішне весілля: “Святкували кохання”

Софія Євдокименко поділилася першими світлинами зі святкування.

Майже рік тому прекрасна онука української народної артистки Софії Ротару Соня Євдокименко переїхала жити до Сполучених Штатів Америки у місто Нью-Йорк. Там вона підкорює подіум та серце мільйонера зі списку Forbes Дениса Жаданова. Фанати пари чекають на весілля. Втім, спадкоємиця української Примадонни не поспішає віддавати свою руку та серце немолодому залицяльнику.

Сімейне фото Руслана Євдокименко з дружиною, дітьми та тещею
Сімейне фото Руслана Євдокименко (сина Софії Ротару) з дружиною, дітьми та тещею

Дівчина заявила, що має високі сімейні стандарти і тому підходить до питання створення родини з особливим трепетом.

Відгуляли весілля

Однак, це не заважає дівчині інтригувати підписників весільними фото. Так, нещодавно на особистій сторінці Соні в соціальній мережі Instagram з’явилася лінійка фотографій та відеороликів, які були зроблені на торжестві кохання.

Денис та Софія були запрошені на італійське весілля, яке було зі смаком відсвятковано на півдні країни. Варто відмітити, що на заході був суворий дрес-код — усі мали одягнутися у біле. У розкішному ресторані також переважали білі та бежеві кольори. Через це може здатися, що Соня була нареченою. Втім, це ілюзія.

Скріншоти сторінки Соні Євдокименко.

Модель привітала молодят в особистому мікроблогу і показала, як пара влаштувала цей особливий день.

Не дивлячись на те, що Софія Ротару також відправилася у подорож разом з сином, і імовірніше за все знаходиться в Італії, на торжестві вона помічена не була. Ким доводяться Соні новоспечені чоловік та дружина залишається невідомим. Цілком можливо, що це друзі або товариші зіркової пари.

Схожі статті