З квартири Михайла Жванецького зроблять музей, а яка доля чекає на київські апартаменти Григорія Чапкіса?

Одеська квартира сатирика та гумориста Михайла Жванецького стане музеєм. Що ж буде з легендарним житлом Григорія Чапкіса?

Один за одним пішли з життя легенди сцени: у 2020 році не стало сатирика, чиї фрази стали крилатими, Михайла Жванецького. 2021 уніс життя Григорія Чапкіса.

Нещодавно стало відомо, що четверта дружина відомого одесита дала “добро” на перетворення квартири покійного чоловіка на муніципальний музей. Цікаво, яка доля чекає апартаменти хореографа Григорія Чапкіса.

Григорій Чапкіс
Григорій Чапкіс

Ще за життя його апартаменти виглядали, як філіал музею мистецтва. Вишуканий стиль, яскраві кольори та ексклюзивні меблі доповнювали численні світлини з виступів маестро та його нагороди. Журналістам програми “ЖВЛ” пощастило за життя артиста побачити його помешкання та скласти повний образ про Григорія Чапкіса.

Квартира Григорія Чапкіса
Квартира Григорія Чапкіса

Танцюрист був епатажною персоною і його помешкання такою відзначалося неординарністю. Зокрема його кімнати вирізнялися кольоровою гамою, а саме приміщення було виконано з елементами античного стилю. Був у чоловіка у квартирі навіть білосніжний камін.

Квартира Григорія Чапкіса
Квартира Григорія Чапкіса

Здавалося, Григорій Чапкіс все хотів наповнити фарбами. Навіть кухню виконав у яскраво-зеленому кольорі.

Квартира Григорія Чапкіса
Квартира Григорія Чапкіса

Окреме місце займало розміщення його нагород, яке перетворилося на справжню виставку.

Квартира Григорія Чапкіса
Квартира Григорія Чапкіса

Медалі, кубки, світлини та грамоти – все свідчило про те, що у домі живе справжній майстер своєї справи. Під сценічні костюми довелося виокремити цілу шафу.

Квартира Григорія Чапкіса
Квартира Григорія Чапкіса

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.