Богдан Юсипчук пояснив, чому не вважає одруження на Юлі Зайці обманом: “Одне одного кохаємо, хочемо родину”

Скандал навколо весілля Богдана Юсипчука та Юлі Зайки у самому розпалі. І актор поспішив виправдатися…

Ось уже кілька днів аудиторія  обговорює весілля ведучого і актора Богдана Юсипчука з екс-учасницею шоу “Холостяк” Юлією “Зайкою” Бельченко. Спочатку Юсипчук натякав про заплановану “важливу подію” і що “він готовий”. А ввечері 26 липня пара опублікувала весільні фото.

Юля Бельченко та Богдан ЮсипчукЮлія Бельченко та Богдан Юсипчук спланували весілля за 3 дні
Юля Бельченко та Богдан Юсипчук

Ніяких пояснень під знімками ні Богдан, ні Юля не розмістили, що викликало у їх підписників сумніви – а чи було весілля насправді? Як виявилося пізніше, все це дійство було частиною перформансу з нагоди відкриття нового творчого простору, в якому відтепер будуть проходити офіційні весільні церемонії.

Зірки виправдовуються

Богдан Юсипчук
Богдан Юсипчук

Після цього обидвом довелося не солодко. Шквал критики був не тільки від підписників зірок, але й від публічних персон, таких як Анна Богдан.

Нещодавно Богдан вирішив пояснити журналістам, як ця ідея прийшла їм голову та озвучив особисте ставлення до обману весільного масштабу.

“Ми ж ніде не говорили, що одне  одного кохаємо, хочемо сім’ю, готуємося до весілля. Ми говорили, що готуємося до важливої ​​події. Такий захід – важлива подія? Стовідсотково! Я не вважаю, що це обман. Нас вітали дуже багато хороших людей, можливо, через свою емоційність я був не правий, що говорив “дякую”, але я просто не міг втриматися. Коментарів було настільки багато, що мені хотілося дати людям якийсь фідбек. І було б дуже тупо, якби я нікому не відписував. А обручки, торт – це частина перформансу. А як по-іншому? Ось побачите, як у них все попре з нашої легкої руки”, — намагається відстояти свою позицію Богдан.

Одне зрозуміло точно — тепер у розрекламованого майданчику буде маса клієнтів, адже така реклама дорогого коштує.

Схожі статті