Ані Лорак неочікувано зізналася у коханні новому чоловіку та здивувала вибором: він літній і йому 67 років

Ані Лорак піддалася емоціям і написала привітання з зізнанням у коханні відомій людині.

Цей рік був багатим на різноманітні зізнання зірок журналістам. Так, Ані Лорак розповіла, що нарешті щаслива і закохана. Співачка засвітила обручку на безіменному пальці, але розповідати про обранця навідріз відмовилася.

З тих пір фанати мучать себе здогадками і намагаються знайти хоч якусь підказку на сторінці кумира, поки та зізнається у коханні відомим маєстро.

Ані Лорак привітала Ігоря Крутого

Ані Лорак
Ані Лорак

30 липня день народження відомого російського композитора Ігоря Крутого. Кароліна неодноразово працювала з успішним хітмейкером і з радістю бралася виконувати його композиції. Варто відмітити, що знаменитості часто пересікаються на заходах, адже мають велику кількість спільних знайомих у шоу-бізнесі.

Тому зовсім не дивно, що Ані Лорак забажала привітати одного з амбасадорiв свого успіху і написала ніжний пост на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. До допису з привітаннями Ігоря вона опублікувала кліп, який був знятий саме для його пісні.

Лорак зізналася, що композиція “Разве ты любил” залишається її улюбленою, віддаючи належне таланту Крутого.

Варто відмітити, що Кароліна знайома із родиною зірки. Співачка два рази завітала на інтерв’ю до рідної сестри Ігоря Крутого Алли, де розповіла найсоковитіші деталі особистого життя.

Цікаво, що Ігор на публікацію ніяк не відреагував. Прийнамні публічно. А ось відомий кліпмейкер Алан Бадоєв одразу ж оцінив старання Ані та залишив сердечко у коментарях.

Схожі статті