Лілія Ребрик змусила Андрія Дикого понервувати через фото з синами та іншим чоловіком: живе на дві родини

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик розкрилася перед шанувальниками з зовсім іншого боку. Виявляється, вона мама не двох, а чотирьох дітей.

Зі своїм чоловіком Андрієм Диким Лілія Ребрик познайомилася на проєкті “Танці з зірками”. Вони обидва тоді були, так би мовити, зайняті – акторка знаходилася у стосунках, танцюрист жив з цивільною дружиною, але іскра була такою сильною, що незабаром Лілія і Андрій вже зустрічалися.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий
Лілія Ребрик і Андрій Дикий

Не минуло й року після знайомства, як пара одружилася. Спочатку вони планували просто тихенько розписатися, проте все вийшло значно масштабніше. Сестра Ребрик влаштувала справжній сюрприз молодятам і таємно зібрала близьких на вечірку на честь одруження. Серед запрошених виявилися і журналісти з камерами, тому весільний сюжет закоханих того ж вечора транслювався на гала-концерті “Танців з зірками”.

Весілля Лілії Ребрик і Андрія Дикого
Весілля Лілії Ребрик і Андрія Дикого

У подружжя двоє спільних дітей – старша дочка Діана і молодша Поліна, проте в Інстаграмі Лілії Ребрик з’явилося інтригуюче фото з іншим чоловіком і синами.

Лілія Ребрик з доньками
Лілія Ребрик з доньками

Як виявилося, це родина артистки по знімальному майданчику серіалу “Папаньки”, де Лілія грає героїню на ім’я Світлана – дружину і матір двох хлопчиків. Екранним чоловіком Ребрик виявився гуморист з “Дизель шоу” Єгор Крутоголов.

“Знімаємо для вас четвертий сезон улюбленого серіалу “Папаньки”. Знайомтеся з нашою оновленою кінородиною. Нас вже четверо. Ловіть від нас привіт”, – написала знаменитість.

Ось як шанувальники відреагували на пост:

  • “Яка красива сім’я!”;
  • “Ліля, у вас з’явилися хлопчики!”;
  • “Як змужнів кіносин”;
  • “Чекаємо з нетерпінням”, – пишуть коментатори.

Схожі статті