Колишня дружина Віктора Павліка натякнула, яким був співак у шлюбі: “Придумала, що чоловік – принц”

Інколи відпускати колишнє кохання буває дуже болісно. Екс-дружина Віктора Павліка пофілософствувала про життя.

Минув рік, але пристрасті у любовному трикутнику Віктора Павліка, його екс-дружини Лариси та Катерини Репяхової не вщухають. Почався 2021 для всіх зі скандальних інтерв’ю та публікацій, де жінки не впускали можливості підколоти одна одну.

Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їх покійним сином Павлом
Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їх покійним сином Павлом

Третя обраниця співака була ошелешена новиною про те, що її коханий пішов до концертної директорки. Ще одним тягарем, окрім розлучення стала втрата єдиного сина, який пішов з життя у дуже юному віці.

Зараз Лариса Созаєва інколи присвячує публікації Павлу у фейсбуці та намагається вести активне життя у соціальних мережах. Інколи тематика її постів стосується стосунків чоловіка і жінки у шлюбі. Нещодавно вона поділилася філософським текстом з натяком на свої ілюзії:

“Коли дружина придумала, що її чоловік – принц, який тільки носить її на руках, дарує квіти і ось-ось почне заробляти мільйони”

Когда в тебе разочаровываются – это очень хорошо. Многие очень боятся разочаровать. Боятся, что в них разочаруются….

Опубликовано Лорой Созаевой Четверг, 29 июля 2021 г.

Екс-дружина Віктора Павліка розповіла, як обійшовся з нею коханий

Коли стало відомо, що Віктор Павлік та Катерина Репяхова тепер пара, Лариса опублікувала розгромний текст, щодо ставлення артиста до неї та сина.

Лариса Созаєва викрила Катерину Репяхову

Відчувалася образа, адже Созаєва пригадала, що за 12 років жодного разу знаменитий чоловік не зводив її та сина до кафе. Писала, що Віктор Павлік наче казав, що немає грошей. Також колишня обраниця артиста розповіла, як забезпечував Репяхову її колишній коханий.

Схожі статті