Позашлюбні діти, онкохвороба, депресія та кримінал: що стало з суворовцями з “Кадества” через 14 років?

Колись ці актори були мрією кожної дівчини на пострадянському просторі. Що з ними стало?

Кирил Ємельянов

Кирил Ємельянов

У березні 2020 року трапився скандал: сп’янілий Ємельяненко побився з фельдшером і образив поліцейського при виконанні. На актора завели кримінальну справу, суд визнав його винним і призначив покарання у вигляді штрафу в 20 000 рублів.

Артур Сопельник

Артур Сопельник

Сопельник закінчив Щепкинське училище, грає в театрі, багато знімається в серіалах. Він проводить тренінги з акторської майстерності і мріє відкрити власну студію. 30-річний актор зустрічається з візажистом Лізою Туляковою.

Олександр Головін

Олександр Головін

Сьогодні 32-річний Головін як і раніше активно знімається, зрідка грає в театрі. Він не одружений і в гучних романах непомічений. А ось скандал був. У 2018 році стиліст Світлана Бєлогурова оголосила на всю країну, що народила від актора доньку Олівію. Інтрижка у Світлани з Олександром трапилася під час зйомок в черговому фільмі. Бєлогурову тоді взяли гримером. Про свою вагітність вона Головіну повідомила, той було пообіцяв піклуватися про дитину, але пізніше запропонував Світлані перервати вагітність. Довелося жінці вибивати аліменти через суд.

Борис Корчевніков

Борис Корчевніков

У 2015 році Борис переніс операцію з видалення пухлини мозку, після якої довго відновлювався. Однак проблеми зі здоров’ям поки повністю не відступили. Своє особисте життя Корчевніков успішно приховує від громадськості. Публіці відомо лише про його стосунки з актрисою Ганною-Сесіль Свердловою, що тривали близько трьох років.

Павло Бессонов

Павло Бессонов

У 2013-му Павло Бессонов одружився на коханій Зінаїді, прихильності якої домагався кілька років. А через два роки шлюб розпався. Причому Зінаїда після розлучення змінила прізвище і навіть ім’я! Розставання стало для Павла великою трагедією, він впав у депресію і так схуд, що став практично невпізнаваним.

Іван Добронравов

Іван Добронравов

Іван закінчив Щукінське училище, він затребуваний актор, а також щасливий чоловік і батько. При цьому народження дочки Віри йому вдавалося довго приховувати. Іван не любить пускати фанатів в своє особисте життя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.