Вагітна Настя Каменських після розмов Потапа про батьківство повідомила про важливу подію: “Буде малюк”

Настя Каменських готується порадувати фанатів новиною.

Буквально декілька днів тому світ побачило ексклюзивне інтерв’ю з Потапом та Славою Дьоміним, у якому він розповів, що мріє про велику родину та п’ятьох дітей. Продюсер зізнався, що здатний пожертвувати кар’єрою заради рідних людей і вважає сім’ю найголовнішим у житті. Тим не менш спільних спадкоємців з його дружиною Настею Каменських в нього немає. Співачка також не проти поповнення, але що до цього заважало парі обзавестися хоча б одним малюком залишається таємницею.

Настя Каменських вагітна

А не так давно на особистій сторінці Насті Каменських в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій Настя повідомила, що вони з чоловіком готуються до дуже важливої події.

Підписники співачки одразу запідозрили захід, який пов’язаний з майбутнім поповненням у родині. Деякі пропустили, що артистка готуються до гендер-вечірки, під час якої вони з продюсером дізнаються стать майбутньої дитини.

Скріншот коментарів під публікацією Насті Каменських.

На цей раз зіркова пара наче підводить своїх шанувальників до того, що в них з’явиться малюк.

Образ співачки також наштовхує на думку про цікаве положення, адже вона обрала широкі шорти з високою посадкою. Однак, не виключено, що мрії шанувальників знову будуть розбиті вщент. Неможливо не помітити, що Настя Каменських останнім часом набрала зайвої ваги і як може ховає солідний животик. Зірка на чутки про вагітність не ображається, але не заперечує, тиск — дуже сильний. Сподіваємося, що на цей раз Настя дійсно зможе здивувати фанатів.

Схожі статті