Борис Мойсеєв зробив несподівану примітку у заповіті: подарував свою квартиру дочці Алли Пугачової

Борис Мойсеєв вчиться жити заново після інсульту. Чоловік вирішив раптово скласти заповіт, у якому вказав цікаве прізвище.

Борис Мойсеєв. Герой даного матеріалу – яскравий співак, який вчинив справжню революцію на нашій естраді. Він одним з перших не посоромився заявити про свої романтичні вподобання та здійсними камінг-аут.

Борис Мойсеєв у молодості та на піку слави

Яскраву кар’єру та гастролі довелося поставити на паузу. У 2010 році чоловік потрапив у лікарню з інсультом. Навіть зараз є скарги на ускладнену мову та роботу м’язів.

Нещодавно стало відомо, що чоловік наважився написати заповіт. У нього артист вписав доньку Алли Борисівни – Христину Орбакайте. Борис захотів, аби зірка отримала його квартиру у Латвії. Аргументував співак своє рішення тим, що ставиться до артистки, як до доньки.

Цікаво, що у 2011 році після тривалої реабілітації Мойсеєв вийшов на сцену саме з Христиною.

Христина Орбакайте
Христина Орбакайте

Сама ж старша донька Примадонни поки не коментувала цей щедрий крок з боку свого гарного друга.

Що відомо про родину Бориса Мойсеєва?

Чоловік на старті кар’єри зізнався про те, що жінки йому не подобаються. Є у Бориса два старших брата, які проживають закордоном. Втім, як виявилося, рідні вони йому лише по матері.

Ходили також чутки про те, що Адель Тодд, американка була готова вийти заміж за артиста. Проте, весілля так і не відбулося.

Зараз Мойсеєв на пенсії. Йому допомагають дуже друзі. На публіці з’являється рідко, став через хворобу скритною та непублічною персоною. Кого ще записав до заповіту – не відомо.

 

Схожі статті