|
30.07.2021 16:49

Двоповерховий будинок зі скульптурою слона посеред двору: Наташа Корольова показала свою підмосковну дачу

Відома українська співачка Наташа Корольова вирішила відкрити шанувальникам подробиці особистого життя і показала свою підмосковну дачу.

Наташа Корольова вже кілька років входить до списку нев’їзних в Україну артистів. Не маючи можливості приїхати на Батьківщину, зірка “облаштувала” її у себе вдома в Підмосков’ї.

У дев’яності пісню “Желтые тюльпаны” разом з 16-річною на той момент героїнею нашої сьогоднішньої статті співала вся країна. Це був перший написаний для неї Ігорем Ніколаєвим хіт. На Наталчиних тюльпанах виросло ціле покоління, і хоча з початку її кар’єри пройшло вже більше 30 років, здається, що час не владний над співачкою.

Наташа Корольова

У свої 48 Корольова ще та ягідка, що можна відстежити по її публікаціях в соцмережах. Часом, дуже і дуже сміливим. Справедливості заради, тримати себе в формі Наташі допомагає наявність красеня-чоловіка під боком – Сергія Глушка, більш відомого за творчим псевдонімом Тарзан:

“Коли поруч такої краси фігура, просто зайвий вареник не залазить”, – зізналася артистка в програмі “ЖВЛ“.

Тарзан і Наташа Корольова

Саме Тарзан привчив всю сім’ю до занять спортом і до правильного харчування. Втім, іноді Корольова все-таки не може пройти повз шматочка якогось тортика. Але відбувається це нечасто, адже буквально вилазить боком, а зайві боки від коханого не сховаєш.

Облаштувалося сімейство в підмосковному селі Крекшино. По сусідству з ними живуть багато інших зірок російського шоу-бізнесу – Анастасія Заворотнюк, Лев Лещенко, Олександр Буйнов, Володимир Винокур.

Підмосковна дача Наташі Корольової
Підмосковна дача Наташі Корольової
Підмосковна дача Наташі Корольової
Підмосковна дача Наташі Корольової
Підмосковна дача Наташі Корольової
Наташа Корольова у льосі на власній дачі

На дачі Наташа Корольова і Тарзан регулярно влаштовують гучні гуляння біля величезної зеленої скульптури слона, у теплиці вирощують овочі, запасаються консервацією на зиму, але співачка не приховує, що насправді всім цим займається її помічниця по дому – українка Валентина.

Підмосковна дача Наташі Корольової
Помічниця Наташі Корольової

Вона і розмальований полем соняшників паркан на ділянці – наразі єдиний зв’язок артистки з Батьківщиною, куди її не пускають.