Ведуча ТСН зворушливо привітала донечку з днем народження

5 жовтня Василина відзначила день народження.

У родині ведучої ТСН 5 жовтня – особливий день. Цього дня донька ведучої Василина святкує свій день народження. Цього року дівчинці виповнилося 13 років і зіркова мама по-особливому привітала Василину.

Жінка виклала на сторінці в Instagram серію знімків. І перше фото зроблене того дня 13 років тому. На ньому ведуча у білому плащі та сірому светрі з заплетеним у косу волоссям тримає на руках конверт з новонародженою донькою. Поруч стоїть її мама .У підписі до фотографій Лідія Таран написала: «Цьому диву у пакунку під 7 пологовим сьогодні вже 13! дівчинка, яку назвали Вася моя найбільша пригода, радість, гордість, щастя, віра і просто все! Мами знають, що діти- найкраще, що траплялося з нами, правда ж? люблю безмежно».

У коментарях прихильники телеведучої приєдналися до привітань доньки дописами з побажаннями щастя. «З іменинницею!!!! Хай буде щасливою!!!», «Вітаю вас  Здоров’ячка і щастя вашій донечці», «Так, діти це найкраще що може трапитися в житті. Бо вони доповнюю тьі роблять життя насиченішим», – написали прихильники Лідії Таран у під світлинами.

Зауважимо, що недавно Лідія Таран у своєму блозі поділилася відпочинком з донечкою-семикласницею Василиною. Фото зірка телеканалу «1+1» підписала наступним чином: «З надійним партнером «Вот и лето прошло…» а так і не скажеш закрили літній і відрили осінній сезон. Чи скоріше бабино-літній». На знімку Лідія Таран позує у кораловому купальнику, а її донька – у чорно-синьому з кораловими вставками.

Прихильники пораділи за улюблену ведучу і зазначили, що це добре, коли діти вже дорослі, а батьки молоді. А Лідію з Василиною сприйняли не як маму і доньку, а як сестер. І взагалі підписникам складно було повірити, що у ведучої може бути така ідеальна фігура.

Нагадаємо, що у 2010 році телеведуча Лідія Таран і шоумен Андрій Доманський розірвали відносини. Пара на той час вже виховувала доньку Василину.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.