Бездітна Наталія Могилевська серйозно переживає через свій немаленький вік: “Тільки пекти плюшки онукам”

Наталя Могилевська почала останнім часом забагато часу приділяти увагу ейджизму. Що це таке і чому турбує зірку, читайте у статті.

В Україні ейджизм частіше розглядають виключно в контексті дискримінації за віком. Таким чином, у вузькому значенні ейджизм можна визначити як дискримінацію за віком, що полягає в упередженому ставленні до літніх осіб, внаслідок чого їхні права та свободи порушуються або обмежуються. Наслідком такого упередженого поводження є те, що часто суспільство не готове об’єктивно сприймати зрілих особистостей. Така упередженість виникає, коли їхня поведінка не відповідає уявленням та очікуванням суспільства.

Наталя Могилевська проти ейджизму

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Не так давно співачка присвятила ряд публікацій на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram саме цій проблемі в Україні. З якоїсь причини артистка останнім часом особливо наполегливо намагається пояснити підписникам, що вона та її однолітки не занадто старі для певних сфер діяльності.

Такий фокус на проблемі дискримінації за віком наштовхує на думку, що Наталія сама страждає від неї і хвилюється через це.

 

Схожі статті