Ектор Хіменес-Браво зізнався, що має другу половинку і готується стати батьком: на одного холостяка менше

Відомий кулінар одразу зробив декілька повідомлень стосовно особистого життя.

Останнім часом фанати вважали, що відомий кулінар та суддя шоу “МастерШеф” самотній і лише очікує на зустріч з другою половинкою. Втім, з’ясувалося, що запальний колумбієць вівсю будує стосунки з обраницею. На превеликий жаль, особистість нової коханої Ектора залишається невідомою.

Сніданок у постіль від коханої

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилося відео, у якому шеф-кухар розповів, що кохана зробила йому сніданок у постіль. Знаменитість похизувався зовнішнім виглядом страви та зізнався, що це одне з його улюблених. Варто відмітити, що презентація сніданку була дуже гарною, тож цілком можливо, що обраниця Ектора також є шеф-кухарем або ж замовила їжу в ресторані.

Скріншоти сторінки Ектора Хіменеса-Браво.

Також зірка вирішив відповісти на питання одного з підписників про дітей. Ектор Хіменес-Браво зізнався, що мріє стати батьком і буде віддавати дітям всю свою любов та душу.

Варто нагадати, що Ектор вже давно готовий до шлюбу та дітей. Кулінар намагався зав’язати пов’язати себе цими узами з обраницею з Канади Керолайн, але після років стосунків дівчина не захотіла приїжджати до України, чим поклала край їхнім відносинам. Інша дівчина Анна стала нареченою і навіть познайомилася з батьками шеф-кухаря у Колумбії. Але ці стосунки потерпіли фіаско.

Довгий час шеф-кухар приховував особисте життя і офіційно залишався холостяком. У мікроблогу кулінара зазвичай світяться лише його улюблениці: Чоко та Лупіта. Сподіваємося, зо в цей раз йому вдасться налагодити особисте життя.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.