Ектор Хіменес-Браво зізнався, що має другу половинку і готується стати батьком: на одного холостяка менше

Відомий кулінар одразу зробив декілька повідомлень стосовно особистого життя.

Останнім часом фанати вважали, що відомий кулінар та суддя шоу “МастерШеф” самотній і лише очікує на зустріч з другою половинкою. Втім, з’ясувалося, що запальний колумбієць вівсю будує стосунки з обраницею. На превеликий жаль, особистість нової коханої Ектора залишається невідомою.

Сніданок у постіль від коханої

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилося відео, у якому шеф-кухар розповів, що кохана зробила йому сніданок у постіль. Знаменитість похизувався зовнішнім виглядом страви та зізнався, що це одне з його улюблених. Варто відмітити, що презентація сніданку була дуже гарною, тож цілком можливо, що обраниця Ектора також є шеф-кухарем або ж замовила їжу в ресторані.

Скріншоти сторінки Ектора Хіменеса-Браво.

Також зірка вирішив відповісти на питання одного з підписників про дітей. Ектор Хіменес-Браво зізнався, що мріє стати батьком і буде віддавати дітям всю свою любов та душу.

Варто нагадати, що Ектор вже давно готовий до шлюбу та дітей. Кулінар намагався зав’язати пов’язати себе цими узами з обраницею з Канади Керолайн, але після років стосунків дівчина не захотіла приїжджати до України, чим поклала край їхнім відносинам. Інша дівчина Анна стала нареченою і навіть познайомилася з батьками шеф-кухаря у Колумбії. Але ці стосунки потерпіли фіаско.

Довгий час шеф-кухар приховував особисте життя і офіційно залишався холостяком. У мікроблогу кулінара зазвичай світяться лише його улюблениці: Чоко та Лупіта. Сподіваємося, зо в цей раз йому вдасться налагодити особисте життя.

Схожі статті