Олександр Еллерт після розриву з Ксенією Мішиною не зволікав та повідомив про весілля: з’явилася нова родина

Олександр Еллерт з емоцією щастя на обличчі повідомив приємну новину.

З моменту розриву Олександра Еллерта та екс-холостячки Ксенії Мішиної пройшло не так багато часу. Знаменитості або ж прикидаються, що абсолютно не не відчувають болю від розриву, або дійсно вже давно не мали ніяких романтичних почуттів одне до одного.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Ксенія активно спілкується з підписниками, посміхається та веселиться. Олександр як завжди ділиться жартами та хорошими новинами.

Роман зірок закінчився раптово — після обіцяних парних тату, пара неочікувано повідомила, що більше не разом. Шанувальники так і не дочекалися весілля, а Еллерь насолоджується святом кохання, які влаштовують інші люди.

Олександр Еллерт повідомив про весілля

Так, нещодавно на особистій сторінці Олександра в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька відеороликів у розділі stories, у яких шоумен розповів, що збирається на весілля.

Скріншот сторінки Олександра Еллерта

Запрошений він у якості ведучого. Щаслива знаменитість натякнув, що йому заздрісно, адже всі люди у вихідні відпочивають, а він вимушений працювати.

У руках він тримав костюм, у який згодом перевдягнувся. Хто стали щасливими нареченими гуморист не повідомив, але зрозуміло, що весілля буде заможним, адже замовити зірку на свято коштує недешево. Варто відмітити, що Олександр не так часто повідомляє про замовлення, але останнім часом в нього набагато менше приводів для контенту, так як він розстався з Ксенією, яка часто фігурувала у його stories. Зараз же там часто з’являються саме моменти пов’язані з його роботою та життям.

Схожі статті