(Фото) Зірка “ТСН” Лідія Таран вперше показала свою фігуру: струнка та повністю всипана веснянками

Лідія Таран вирішила, що настав час показати себе такою, яка вона.

Лідія Таран розпочала свою журналістську кар’єру з радіо, проте саме телебачення зробило її відомою. Вона — володарка премій “Телезірка” та “Телетріумф”, але іноді хоче побути простою жінкою.

Відпустка Лідії Таран

Тиждень тому Лідія Таран повідомила, що нарешті відправляється у довгоочікувану відпустку. У телеведучої маленька родина — лише донька Василина від стосунків з Андрієм Доманським. Тому спланувати поїздку не було складно.

Зараз зірка активно ділиться з фанатами пляжними знімками на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і має можливість похизуватися підтягнутою фігурою.

Так, нещодавно телеведуча опублікувала у власному мікроблогу фотографію, на якій постала на пляжі у купальнику. Виявилося, що Лідія має бездоганну фігуру, над якою працює у тренажерному залі. На блідій шкірі можна побачити багато веснянок, але зірку це ні краплі не псує, а навпаки, робить її ще більш привабливою.

Купальник Таран обрала лаконічний — у класичну блакитну смужку на білій тканині.

Неможливо не відмітити той факт, що Лідія не боїться показатися фанатам без макіяжу. І хоча брови і зірки дуже відрізняються від тих, що ми бачимо кожен день у студії новин, вона все одно залишається прекрасною. За словами Лідії, вона довго на намагалася зробити хороший кадр.

Лідія Таран
Лідія Таран

Нагадуємо, що зірка досі незаміжня. Єдині стосунки, про які відомо пресі — роман з відомим телеведучим Андрієм Доманським, який тривав недовго, але подарував знаменитостям прекрасну донечку Василину. Зараз зірка присвячує всю себе професії та розвитку кар’єри.

Схожі статті