Володимир Остапчук, Антін Мухарський та інші зірки-чоловіки, яких дружини не пускали до рідних дітей

Зіркові шлюби часто бувають недовговічними. Прикро, коли знамениті батьки не можуть поділити, як будуть виховувати своїх дітей.

На пост радянському просторі найчастіше навіть суд лишає дітей матері після розлучення. Втім, є жінки, які настільки були готові викреслити своїх екс-обранців з життя, що навіть не давали їм бачитися з власними синами та дочками.

Володимир Остапчук

Другий рік поспіль не вщухає скандал з розлученням Володимира Остапчук та його екс-коханої. Виявляється, зірковий батько навіть не завжди має змогу бачити своїх малюків. Шоумен навіть звертався до поліції.

Скріншот сторінки Володимира Остапчука

Ігор Крутий

Ще у 80-х роках відомий композитор розлучився зі своєю дружиною Оленою. Жінка перший час не давала екс-обранцю бачитися з сином Миколою. Ігорю доводилося йти на хитрощі, аби побачити свою дитину. Підпільно просив няньок хлопчика показати йому його. Зараз дорослий Микола бачиться з батьком.

Ігор Крутий з сином

Антін Мухарський

Після розлучення Сніжана Єгорова була категорично проти, аби її колишній бачився з дітьми. Доходили сварки аж до акцій протесту з боку чоловіка. Увагу до проблеми Антін намагався привернути у соціальних мережах. Згодом справа дійшла до суду, який виграла Сніжана.

Антін Мухарський
Антін Мухарський

Анатолій Міончинський

Відомому джазовому музиканту Лариса Доліна заборонила бачитися не тільки з донькою, а й з онучкою. Чому співачка так вирішила – не відомо. Сам же екс-обранець Доліної не розуміє чому з ним так вчинили: донька була довгоочікуваною дитиною для обох.

Анатолій Міончинський та Лариса Доліна

 

Схожі статті