Дзідзьо після розлучення зі Slavia заговорив про нові стосунки та описав обраницю: “Вона буде зі мною”

Дзідзьо оговтався від скандалу з колишньою дружиною та готовий вступити у нові стосунки.

Не так давно Дзідзьо заявив на усю Україну, що він розлучається з дружиною, з якою перебував у стосунках більше 20 років. Це було його відповіддю на інтерв’ю Ярослави, у якому вона розповіла, що стала жертвою кар’єри співака. Жінка не стала приховувати жодної деталі і повідала речі, які неприємно вразили фанатів зірки.

Весілля Дзідзьо та Славії
Весілля Дзідзьо та Славії

Дзідзьо готовий до нових стосунків

Після скандалу, який розгорнувся в українському шоу-бізнесі, Михайло з головою поринув у роботу над своїм фільмом. Зараз кіноробота вже готова і артист активно запрошує глядачів на її перегляд. Катерина Осадча вирішила довідатися у Дзідзьо, чи знайшов він заміну Славії, і якщо так, то хто стала новою обраницею співака.

Дзідзьо на це питання лише розсміявся і дав зрозуміти — занадто зайнятий, щоб взагалі навіть знайомитися з дівчатами. Чоловік запевнив, що лягає спати у 2 години ночі, а прокидається у 6, і зовсім немає ні часу, ні бажання будувати стосунки з жінками.

Тоді Катерина поцікавилася, яка ж дівчина може стати потенційною коханою Дзідзьо. Співак запевнив, що немає критеріїв по зовнішньому вигляду. Для Михайла головне, щоб вона була мила, і щоб їх очі знайшли одне одного. Мовляв, тоді вона буде з ним.

Дзідзьо та Оля Цибульська
Дзідзьо та Оля Цибульська

Неможливо не помітити, що Дзідзьо як ніколи не хоче розмовляти про кохання, стосунки і взагалі не планує найближчим часом поринати у бурхливий роман. Це можна зрозуміти, адже він присвятив 20 років стосункам з жінкою, з якою знайомий майже з дитинства. Здається, що Михайло потребує відпочинку від амурних справ.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.