Categories Шоу-бізнес

Резидент “Жіночого” кварталу Олена Кравець показала, що повністю вкрита тату: вона — мама трьох дітей

Олені Кравець вдалося дійсно здивувати публіку.

Не так давно відома українська гумористка Олена Кравець кардинально змінила імідж та коротко підстриглася. Деяким сподобалися зміни у зовнішності знаменитості, інші відреагували більш бурхливо. Мало хто полюбляє зміни — людям необхідний час, щоб звикнути до чогось малознайомого.

Олена Кравець в програмі Сніданок з 1+1

Професія ж артистки змушує відноситися до всього з гумором та розумінням. А Олена дуже любить розігрувати публіку, як її колеги.

Тіло Олени Кравець вкрите тату

Нещодавно гумористка, опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, на якій постала з відкритими плечима та зоною декольте, і показала, що вона вся вкрита татуюваннями. Зірка попросила пробачення у мами у дописі до фотографії. Також вона пожартувала про те, що вона заснула, а діти трохи попрацювали над мамою, і це результат їхньої роботи.

Велика кількість користувачів мережі не здогадалася, що це лише фільтр в Instagram, який дозволяє аудиторії побачити себе в зовсім іншому амплуа. До речі, у носі Олени Кравець також красувався пірсинг септума.

Думки щодо естетичності її вигляду розподілилася на 2 табори: одні вважають, що зірці дуже пасує новий стиль, особливо до її нової зачіски, а інші повторюють, що це виглядає жахливо. Так чи інакше, хвилюватися їм не варто, адже татуювання несправжні, а Олена не збирається у собі нічого змінювати. Сподіваємося, що насправді двійнята не роблять з мамою нічого подібного.

Share