Величезні апартаменти з першокласним ремонтом: де живе Ірина Горова з сином після розриву з Потапом?

Яке майно залишив Потап, йдучи з родини до Насті Каменських?

Ірина Горова та Потап офіційно розлучилися 8 років тому. Шлюб пари прийшовся на той відрізок часу, коли лейбл продюсера досяг свого піку та заробив шалені гроші. Тому у колишнього подружжя було багато майна, яке необхідно було розподілити між собою. У Ірини та Потапа є спільний син Андрій, також у шлюбі виховувалась падчерка продюсера Наталя. Усі діти залишилися з мамою, а Олексій пішов з родини до Насті Каменських, з якою придбав величезний маєток у передмісті.

Як виглядає квартира Ірини Горової?

Креативний директор лейблу намагається якомога менше контенту створювати у стінах своєї квартири. Але своїх дітей вона в цьому питанні обмежити та проконтролювати не може.

Олексій та Андрій Потапенка у квартирі Ірини.

І Андрій, і Наталя постійно демонструють апартаменти, в яких проживають. Горова надала перевагу білому та бежевому кольорам. Усі меблі підібрані у класичному стилі, теж саме стосується фурнітури та декоративних елементів інтер’єру.

Майже усі меблі зроблені з деревини. У квартирі мінімум металу та каменю. Варто відмітити, що з середини квартира Ірини хорової дещо нагадує будинок Насті Каменських та Потапа, що говорить про те, що за роки співробітництва родина перейняла звички та смаки одне одного.

Час від часу у квартирі світиться і колишній чоловік креативного директора, не соромлячись знімаючи контент для свого блогу і показуючи аудиторії, як живе його екс-дружина. Цілком можливо, що в Ірини є маєток за містом. Адже Наталя та Андрій часто проводять час біля басейну.

Схожі статті