Наталя Могилевська раптово поділилася вражаючою новиною: “Мій коханець старший за мене на 29 років”

Наталя Могилевська шокувала публіку особистими розмовами.

45-річна Наталя Могилевська присвятила усе своє життя розвитку творчої кар’єри. У жертву довелося принести материнство та щастя бути коханою дружиною. Співачка активно займається не лише виступами на сцені, але й написанням пісень та продюсерством.

Колись ходили чутки, що її підопічна Світлана Тарабарова є її таємною донькою, але надії фанатів на те, що Наталя для таки знає, що це таке — бути мамою, розвіялися, коли дороги продюсерки та співачки розійшлися. Могилевська, не шкодуючи дівчини, відібрала в неї право скористатися ім’я Аліса. Це поклало край пліткам.

Особисте життя Наталі Могилевської

Своє особисте Наталя Могилевська охороняє з особливим запалом. Навіть будучи молодою виконавицею, вона намагалася приховати кожного прихильника.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Якось Наталя розповідала історію про те, як коханець заліз до неї у вікно з букетом троянд, коли в неї в гостях сиділа журналістка. Артистка ледь вмовила її не афішувати цього інциденту.

Коханець старший на 29 років

Нещодавно на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram з’явилася зізнання, що її коханець старший за неї на 29 років, але швидко шок підписників зник. Адже це не було повідомленням співачки, а лише її фанатки, яка написала їй.

Скріншот сторінки Наталі Могилевської.

Артистку люб’язно опублікувала секрет невідомої.

Варто відмітити, що не так давно Могилевська зізналася, що розірвала стосунки з коханцем через пандемію. Так, карантинні обмеження зробили побачення з ним неможливим, так як Наталя та її обранець жили в різних країнах.

Схожі статті