Як виглядає свекруха Камалії, від якої співачка та її чоловік Захур декілька років приховували одруження

Родина Мохаммада Захура велика та дуже таємнича. Як виглядає його мама?

Журналісти обожнюють пару Камалії та Мохаммада Захура, адже вони легко йдуть на діалог та нічого не приховують. Але година короля металургійної галузі все ж таки вирішила вести непублічний образ життя. Можливо, що таке рішення вони прийняли через релігію, а можливо звикли знаходитися у тіні, так як бізнесмен до знайомства зі співачкою не був улюбленцем преси.

Свекруха Камалії

Камалія та Мохаммад Захур
Камалія та Мохаммад Захур

Коли Камалія та Мохаммад Захур вперше зустрілися, він був розлученим та самотнім. Адже в Україні він проживав на одинці. Бурхливий роман швидко підвів їх до питання одруження, яке було вирішене одразу.

Весілля пройшло у колі родичів співачки. Родина мільярдера поняття не мала про те, що відбувається в Україні. Пояснення цьому дуже просте — свекруха співачки вважала, що син одружений невістці, яку вона йому обрала багато років назад. Жінці не повідомили про розлучення і про те, що її онуки живуть без батька. Згодом Захуру довелося зізнатися мамі про скоєне. Жінка сильно образилася та була шокована. Але традиціям не зрадила, і прийняла Камалію на вечерю.

Камалія і Захур
Камалія і Мохаммад Захур

На превеликий жаль, ані фотографій свекрухи, ані фотографій з весілля, ніяких відомостей про пакистанську частину родини подружжя немає. З усієї мусульманської сім’ї публічності не боїться лише Арман (син багатія), який з радістю фотографується з мачухою.

Мільярдер багато розповідає про власну матір: про її звички, характер та вплив на його родину, але все інше залишає у таємниці, ніби захищаючи літню жінку. Відомо, що їй близько 80 років, вона домогосподарка та дружина держслужбовця.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.