Ольга Сумська згадала першу дружину Віталія Борисюка Жанну: як виглядає та чим займається екс-кохана актора?

Для Ольги Сумської та Віталія Борисюка їх шлюб був другим. Що відомо про екс-обраницю актора?

Ольга Сумська і Віталій Борисюк познайомилися тоді, коли обидва мали пару і навіть не думали розлучатися. Зараз подружжя вже відзначило “срібне весілля” та навіть влаштувало повторну церемонію. Якщо про першого обранця акторки, Євгена Паперного, ми знаємо, то з ким був одружений Віталій – ні.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк з дочкою Анною
Ольга Сумська і Віталій Борисюк з дочкою Анною

Хто був першою дружиною Віталія Борисюка?

Зараз у біографії актора ніде не значаться відомості про його перший шлюб. Дійсно, пройшло багато років разом з коханою Ольгою і годі згадувати перших обраниць. Відомо, що чоловік розлучився екс-дружиною у 1989 році. Сумська тоді була заміжньою за Євгеном Паперним, народила йому згодом доньку Антоніну.

Ольга Сумська і Антоніна Паперна
Ольга Сумська і Антоніна Паперна

У 2008 році виданню “Хрещатик”, Ольга та Віталій давали інтерв’ю. Зірки розповідали про творчість, але журналісти не могли не поставити питання про їх особисте життя. Ось тоді і пригадали знаменитості першу дружину Борисюка.

Виявляється жінку звати Жанна. До речі, сама вона запросила до себе на вечірку свого майбутнього коханого та головну суперницю. Товаришувала Жанна зі студентами Київського театрального інституту.

Тоді ніхто і не міг уявити, що Сумська зверне увагу на Борисюка. Акторка зізналася, що їй запам’яталося добре, як він залицявся до своєї першої дружини та уважно до неї ставився. Згодом доля пару артистів знову звела разом і вже вони не розлучилися ні на мить.

Схожі статті