Софія Ротару, Вєрка Сердючка та інші зірки, у яких є двійники і активно дають концерти: як виглядають копії

Інколи фанати настільки захоплюються творчістю кумирів, що й самі намагаються стати схожими на них.

У Мерілін Монро було щонайменше 17 двійників, а Чарлі Чаплін навіть не зміг виграти у конкурсі пародій на самого ж себе. Знаменитості з простору СНД також мають двійників. Дехто навіть заслужив статусу “офіційний”.

Софія Ротару

Діоніс Кельм та Софія Ротару. Фотоколлаж
Діоніс Кельм та Софія Ротару

Діоніс Кельм – російський артист, якого наша Примадонна визнала офіційним своїм двійником. Чоловік захоплювався творчістю Софії Михайлівни ще зі студентських років.

Олег Винник

Олег Винник та Павло Соколов
Олег Винник та Павло Соколов

Екс-вокаліста золотого складу групи “На-На” Павла Соколова охрестили російським двійником Олега Винника після виходу їхньої спільної пісні “Возьми меня в свой плен”.

Більше дізнайтеся про життя Головного вовка країни у відео:

Вєрка Сердючка

Хто тільки не робив пародій на легендарного Андрія Данилка. Двійників артиста стало багато ще на початку 2000-х. Замовляють виступи псевдо-Сердючок на корпоративи та масові свята. У 2003 році Андрій навіть давав прес-конференцію, де було сказано, що всіх, хто порушує авторські права буде відправлено під суд.

Двійник Вєрки Сердючки

Алла Пугачова

У першої леді радянської сцени звісно є двійники. Та лише одну артистку “одобрила” сама Алла Борисівна. Її звати Наталія Буйницька.

Наталія Буйницька

Світлана Лобода

Жителька Казахстану Аліна Хоффман стала двійником Світлани Лободи. Це вийшло раптово: поп-діва змінила стиль, стала білявкою і знайомі почали порівнювати дівчат. Аліні це навіть подобається і дівчина пародіювала співачку в інтернеті.

Аліна Хоффман

Схожі статті