Екс-дружина Віктора Павліка Лариса зненавиділа Репяхову не через зради: коханка добряче насолила сину жінки

Чому насправді між коханими жінками Віктора Павліка розгорівся конфлікт?

Сварки та конфлікти між четвертою дружиною Віктора Павліка Катериною Репяховою та його колишньою дружиною Ларисою Созаєвою тривають вже декілька років. Однак, мало хто знає, з чого почалася публічна агресія екс-обраниці співака у сторону його коханки.

Катя Репяхова винесла страждання Павла Павліка та його боротьбу на публіку

Молода концертна директорка та блогерка в одній особі часто жаліється, що про неї пише преса. Однак, дівчина неодноразово виносила на публіку усі деталі життя не тільки своєї родини, але й родини Віктора Франковича.

Так, перший гучний скандал між жінками артиста стався тоді, коли Лариса більше не могла спостерігати за тим, як Катя розповідає своїм підписникам усе, що їй розповідає коханий про свою сім’ю і, зокрема, про сина хворого на саркому.

Віктор Франкович та Катя Репяхова

“Молода дружина Віктора Павлика планомірно знищує нас з сином і робить все, щоб ми постраждали. Молода нікчема виносить на публіку те, що, прийшовши додому, розповідає їй Віктор. Ми з сином не давали ніякого права чужій нам людині розповідати, що відбувається в нашому домі”, – заявила жінка.

Після цього публічного крику душі, Катя вирішила, що буде таки доречним попросити у Лариси пробачення. Однак, на цьому їхній конфлікт не закінчився.

Лариса Созаєва

Коли онкохворий син Віктора Франковича пішов на той світ, Катя почала скаржитися на те, що правила пристойності змушують її носити траур.

“Суспільство змушує нас якомога довше перебувати в поганому стані. Скільки потрібно чекати, щоб всі ненормальні вгамувалися і я не отримала дозу негативу”

Скріншот публічного повідомлення відео Лариси для Каті.

Це відео знищило Ларису, яка оплакувала свого єдиного сина. Жінка заявила, що вона офіційно дозволяє Каті не носити траур і веселитися, і додала, що їхній з Віктором син Павло щосили ненавидів її. Катя одразу ж видалила відео.

Схожі статті