Онкохвороба та борги: чому Гайтана, Lama та інші пішли з українського шоу-бізнесу на піку популярності

Що сталося з відомими українськими виконавцями, які раптово зникли з музичних каналів.

Lama

Lama

Співачка Lama разом зі своїм колективом вирішила взяти творчу паузу декілька років тому. Саме тоді кліпи та пісні гурту зняли з ротацій, і артистка раптово зникла з медіапростору. Втім, у 2019 році зірка вирішила повернутися на велику сцену: вона розвіяла чутки про те, що хвора на рак і презентувала нову пісню “Дим”. Також гурт готував новий альбом. Та на превеликий жаль, двічі в одну річку не увійдеш. Артистка активно працює на замовлення та дає концерти, однак, колишнього успіху їй повторити на вдалося.

Гайтана

Гайтана

Гайтана завжди мріяла співати джаз і не могла досягти бажаного в українському шоу-бізнесі. Після невдалої участі у пісенному конкурсі “Євробачення” співачка також раптово зникла з медіапростору. Подейкують, що жінка витратила багато грошей на участь у змаганні і потрапила у боргову яму через це.

Міка Ньютон

Міка Ньютон
Міка Ньютон

Відома і далеко за межами України юна співачка Міка Ньютон прийняла рішення емігрувати до США, і там втілювати свої мрії у життя. Однак, музичний талант дівчини американці не оцінили. Артистка ходить по кастингах та знімається у рекламі. Декілька років підряд вона боролася з раком яєчників і зараз знаходиться у стані ремісії. Міка іноді повертається до України, але тільки для того, щоб навідати рідних.

Ассія Ахат

Ассія Ахат

Ассія Ахат також мріяла підкорити увесь світ своїм голосом та скрипкою, але після неочікуваного успіху настала тиша. Жінка зрозуміла, що аудиторія не зможе оцінити її незвичайний голос та любов до інструменту.

Євгенія Власова

Євгенія Власова
Євгенія Власова

Євгенія не приховує — почала боятися сцени, і тому була вимушена відмовитися від музичної кар’єри. Чутки онкохворобу виявилися фейковими. У співачки все гаразд.

Схожі статті