Заворотнюк одужала, ошатно вбралася та нарешті показала себе людям: “Ледь не втратила свідомість”

Анна Заворотнюк порадувала підписників новиною про те, що вона одужала.

Не так давно доросла спадкоємиця Анастасії Заворотнюк повідомила про те, що захворіла на коронавірус під час відпочинку.

Дівчина перенесла захворювання легко, але все одно скаржилася на погане самопочуття та симптоми вірусу.

Анна Заворотнюк одужала

Звісно під час хвороби вона була вимушена самоізолюватися та лікуватися вдома. Вчора вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram інформацію про те, що її тест на корона вірус нарешті дав негативний результат і вона вже може виходити в світ.

Варто відмітити, що дівчина виглядала прекрасно. Спеціально для розмови зі своїми підписниками вона зробила макіяж та одягла рожеву сукню. Втім, враження може бути оманливим. Дівчина зізналася, що відчуває сильну слабкість, і що ледь не втратила свідомість.

Скріншот сторінки Анни Заворотнюк

Нагадуємо, що не так давно Анна Заворотнюк зробила ще одне зізнання: після того, як вона дізналася про страшний діагноз своєї матері Анастасії Заворотнюк в неї почалася затяжна депресія. Справа в тому, що Анні довелося повернутися з навчання у США та зайнятися лікуванням матері. Підходящої роботи для дівчини не було, і вона працювала за копійки.

Що стосується її мами, то з’явилася інформація, що акторка пересувається на інвалідному візку. Анастасія набрала багато зайвої ваги та погано розмовляє. Також ходять чутки, що в неї є проблеми з пам’яттю. Навколо жінки знаходяться лише її рідні та сиділка. Інших знайомих, родичів та колег не підпускають до онкохворої і намагаються максимально уникнути публічності. На превеликий жаль, зараз акторка залишилася без бізнесу та має велику кількість боргів.

Схожі статті