Колишня дружина Олександра Пономарьова Мозгова розповіла про втрату близької людини: “Помер у мене на руках”

Олена Мозгова зробила зізнання, яке неможливо прочитати без сліз.

11 років тому цей світ покинув прекрасний чоловік та артист Микола Мозговий. Декілька днів тому його донька Олена пригадала той день, коли її коханого батька не стало та у подробицях розповіла, як це відбувалося. Жінці дуже важко згадувати цей день, але вона наважилася розповісти усе, як є.

Помер на руках

Олена Мозгова пригадала, що того літа наче відчувала, що батька не стане, і тому провела разом з ним увесь липень. Продюсерка згадує, що вони багато розмовляли, як ніколи у житті. І якщо вона б не провела з ним той час разом, вона б ніколи собі не пробачила. Про це вона написала на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Скріншоти сторінки Олени Мозгової.

“У той вечір я приготувала його улюблену гречку, саме так, як він любив, як готувала бабуся, і котлетки зі щуки. Він пішов спати, сказав, що втомився і хоче прилягти раніше… А зранку я почула істеричний крик мами: “Олено, тато вмирає!”. А далі все, як у найгіршому жахітті…”

За словами Олени, її мати намагалася допомогти своєму чоловіку за допомогою масажу серця та все було марно. Швидка приїхала, намагалася допомогти та констатувала факт смерті. Продюсерка додала, що він помер в неї на руках і останній раз видихнув в неї на очах.

Нагадуємо, що не так давно Олена Мозгова зізналася, що госпіталізована через болі у спині. Жінка підозрювала грижі. Спочатку вона лікувалася амбулаторно, але згодом довелося перевестись у стаціонар. Мозгова пережила тривале лікування антибіотиками, обезболювальними, тощо. Зараз їй легше.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.