Головні чоловіки у житті Тіни Кароль, крім покійного Євгена Огіра: Тубольцев, Мамєдов, Дан Балан та інші

Які чоловіки вплинули на долю поп-діви? Усі деталі в статті.

Олександр Мамєдов

Олександр Мамєдов

Одним з учасників вокального шоу “Голос країни” став одноліток Тіни Кароль Олександр Мамєдов, який в школі зустрічався з нею. Хлопець розповів, що він прийшов на проект, щоб обійняти Таню Ліберман, з якою він не бачився 15 років. Він сподівався, що опиниться в її команді. Зараз хлопець одружений і виховує маленького сина.

Однак, до нього ніхто не повернувся. І він був змушений покинути сцену відразу ж, без спілкування з суддями.

Дмитро Тубольцев

Дмитро Тубольцев

З Дмитром Тубольцевим Тіна жила три роки. На відміну від колишньої цивільної дружини, актору так і не вдалося дістатися першого ешелону шоу-бізнесу. Він відомий лише у вузьких кругах. Пара розврвала стосунки через зради чоловіка.

Євген Огір

Євген Огір і Тіна Кароль
Євген Огір і Тіна Кароль

Євген Огір був самим великим коханням співачки. На перевеликий жаль, невдовзі після одруження пара дізналася невтішний діагноз чоловіка — рак шлунку. У 2013 році Євген пішов з життя.

Дан Балан

Дан Балан
Дан Балан

Чи було щось між молодими людьми досі невідомо. За офіційними даними, флірт пари був продуманим піар-ходом продюсерів шоу “Голос країни”, але фанати артистів вірять, що між ними були й почуття. Так чи інакше, фан-база поп-діви значно збільшилася за рахунок пристрастей з молдавським мачо.

Ігор Коломойський

Ігор Коломойський

Інсайдери стверджують, що Тіна Кароль вже давно знаходиться у стосунках з власником каналу “1 + 1”. Цікаво, що навіть Катя Осадча ніколи не згадувала про ці плітки, а піар-менеджери співачки активно слідкують, щоб побіжних чуток було менше. Правда це чи фантазії співробітників каналу невідомо.

Схожі статті