Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан розкрила правду про стосунки з Михайлом Заливако: “Просто живемо”

Переможниця 11 сезону реаліті-шоу "Холостяк" Анна Богдан розповіла, як складаються її стосунки з Михайлом Заливако через кілька місяців разом.

З усіх учасниць “Холостяка-11” тільки Анні Богдан вдалося підкорити серце Михайла Заливако, хоча дуже багато глядачів були впевнені, що він зробить вибір на користь її головної конкурентки – Юлі Зайки Бельченко. До речі, вона, схоже, попрощалася з почуттями до Міші, оскільки нещодавно стала справжньою нареченою і зіграла весілля з відомим українським телеведучим. Детальніше про це читайте тут.

Юлія Зайка, Михайло Заливако та Анна Богдан
Юлія Зайка, Михайло Заливако та Анна Богдан

Особисте життя Богдан і Заливако теж не стоїть на місці. Незабаром після закінчення проєкту вони з’їхалися, причому екс-холостяк навіть переїхав заради коханої в Київ, але живе пара не вдвох, а втрьох – у них є кішка Бублик.

Міша і Аня разом з їхньою кішкою Бубликом
Міша і Аня разом з їхньою кішкою Бубликом

Не можна не відзначити, що після реаліті популярність Анни в мережі помітно зросла, тому зараз вона регулярно ділиться з шанувальниками подробицями відносин з Михайлом. На цей раз дівчина розповіла, як їм вдається не набридати одне одному:

“Ми з Мішею намагаємося побільше проводити часу разом… Звичайно, через роботу і якісь свої окремі плани це не завжди виходить, але ми намагаємося частіше заряджатися разом новими спільними емоціями. Вважаю, що для гармонійних відносин вкрай важливо проводити час разом поза домом. Ми, жінки, просто живемо емоціями… І якщо ці емоції не підживлювати компліментами, побаченнями, спільним проведенням часу, тоді ми просто починаємо клювати мозок своїм чоловікам”, – пише Богдан.

Вона впевнена, що якщо не працювати над відносинам і жити рутиною, це неминуче призведе до розставання:

“От не даремно у безлічі пар причиною розставання є “заїла битовуха!”. Все просто через те, що крім рутинного життя вас нічого не пов’язує”.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.