Як склалося життя переможців всіх сезонів “МастерШеф”: одні відкривають ресторани, інші від кулінарії далекі

Більше 10 років кулінарне шоу "МастерШеф" радує глядачів і кардинально змінює долі його учасників. Як же склалося життя переможців всіх сезонів проєкту?

Головний приз аматорських сезонів “МастерШеф” включає в себе 500 тисяч гривень і навчання в одній з найкращих шкіл кулінарного мистецтва в світі – Le Cordon Bleu, яка знаходиться в Парижі.

Світлана Шептуха, 1 сезон

Світлана Шептуха
Світлана Шептуха

Світлана після участі в шоу з бухгалтера перетворилася на гуру кулінарного світу, проте власної ресторанної справи вона відкривати не стала. На даний момент Шептуха розробляє меню і технологічну документацію для закладу швидкого харчування в Києві.

Ліза Глінська, 2 сезон

Ліза Глінська
Ліза Глінська

Після перемоги Єлизавета впритул зайнялася кондитерським мистецтвом, відкрила власну школу, брала участь в світових чемпіонатах, була суддею “МастерШеф”. Також на її рахунку кілька кулінарних книг, але зупинятися на досягнутому вона не збирається.

Ольга Мартиновська, 3 сезон

Ольга Мартиновська
Ольга Мартиновська

Пару років назад Оля влилася в дружний суддівський склад проєкту і дуже полюбилася глядачам в такому незвичайному для себе амплуа. Крім того, Мартиновська є шеф-кухарем паризького ресторану, а нещодавно вона запустила перший курс навчання у власній кулінарній академії.

Євген Злобін, 4 сезон

Євген Злобін
Євген Злобін

До участі в “МастерШеф” Євген працював і барменом, і збирачем меблів, зате після перемоги він пройшов навчання в Le Cordon Bleu і зайнявся улюбленою справою, на якій тепер непогано заробляє.

Євген Клопотенко, 5 сезон

Євген Клопотенко
Євген Клопотенко

Зараз вся Україна знає Клопотенка як головного популяризатора української кухні в світі. У нього є власний ресторан, кулінарні курси, а ще Євген покращує і переробляє шкільне меню спільно з першою леді Оленою Зеленською.

Асмік Гаспарян, 6 сезон

Асмік Гаспарян
Асмік Гаспарян

Асмік дуже любить змішувати різні види приправ, тому вона створила бренд прянощів “Asmik”, а також Гаспарян розвиває свою кондитерську студію.

Вадим Бзежинський, 7 сезон

Вадим Бзежинський
Вадим Бзежинський

Пава все життя мріяв бути кулінаром, і саме “МастерШеф” допоміг йому втілити мрію в реальність. На даний момент Вадим є бренд-шефом харківського фастфуду, а в майбутньому він планує вирушити до Європи.

Іван Міланович, 8 сезон

Іван Міланович
Іван Міланович

Іван, мабуть, єдиний з усіх колег з нашої добірки, хто після декількох років щільної та успішної роботи в кулінарії вирішив змінити професію. Тепер він тренер по медитації на Балі.

Сергій Денисов, 9 сезон

Сергій Денисов
Сергій Денисов

Пекуча грузинська кров і впевненість у своїх силах привели Сергія до бажаної перемоги. Зараз він обіймає посаду шеф-кухаря в одному з престижних одеських ресторанів.

Яна Балог, 10 сезон

Яна Балог
Яна Бало

Як не дивно, але ніхто на проєкті, як і сама Яна, не вірив у її перемогу на “МастерШеф”. Втім, це таки сталося. Дівчина переїхала з Ужгорода у Київ і працює в ресторанній сфері.

Схожі статті