Лідія Таран позувала поруч з дочкою від Андрія Доманського без студійного гриму: телеведучу не впізнати

Відома українська телеведуча і журналістка Лідія Таран зараз відпочиває зі своєю єдиною донькою у Франції.

Після плідної роботи на телеканалі 1+1 Лідія Таран взяла заслужену відпустку, зібрала валізи, доньку і вирушила у довгоочікувану подорож за кордон. Мамою героїня статті стала в цивільному шлюбі з шоуменом Андрієм Доманським, який тривав близько п’яти років і закінчився розлученням з ініціативи ведучого. На даний момент їх не пов’язує нічого, крім спільної дитини.

Андрій Доманський і Лідія Таран
Андрій Доманський і Лідія Таран

Лідія і Василина відпочивають активно. Вони їздять на екскурсії, відвідують цікаві туристичні місця. Мандрівниці вже побували на батьківщині Шенгенської зони, біля узбережжя Атлантичного океану і навіть купалися в ньому. На цей раз дами вирішили дослідити великий французький острів з короткою назвою Ре.

Лідія Таран з Василиною
Лідія Таран з Василиною

У своїх Інста-сторіз Таран вже поділилася кадрами з поїздки. На одному з них теледіва разом з донькою позують в тантамаресці – стіні для фотозйомки з отворами для облич. Не можна не відзначити, що Лідія постала перед камерою без макіяжу і зачіски. Такою глядачі ТСН її не звикли бачити.

Скріншот з Інстаграму Лідії Таран
Скріншот з Інстаграму Лідії Таран

Також зірка показала підписникам в соцмережаї місцевість з однією з найдорожчих нерухомостей у Франції. Як не дивно, але будиночки вартістю близько мільйона євро виглядають так само, як і в звичайному українському селі – нічим не примітні, без надмірностей. Особливо Таран здивувалася відсутності високих парканів навколо:

“Живуть собі люди, ніякої огорожі, навпроти море, всі ходять. Що це таке за життя, відкрите всім вітрам?”, – сказала знаменитість за кадром.

Скріншот з Інстаграму Лідії Таран
Скріншот з Інстаграму Лідії Таран

Схожі статті