“Велике навантаження на психіку”: Андрій Данилко зізнався, звідки отримав серйозні проблеми зі здоров’ям

Андрій Данилко розповів, що насправді відбувалося перед конкурсом Євробачення.

Вже досить тривалий час блукають чутки про те, що Андрій Данилко — важкохворий. Піар-менеджер співака дала коментар у якому запевнила, що єдина проблема з якою бореться артист — порушені циркадні ритми.

Звідки у Андрія Данилко проблеми зі здоров’ям?

Андрій Данилко та Інна Білоконь
Андрій Данилко та Інна Білоконь

Андрій Данилко зізнався Vesti.ua, що захопився снодійними у період підготовки до Євробачення, коли в Україні влаштували цькування артиста. Нагадаємо, що тоді на Майдані в центрі Києва спалили опудало Вірки Сєрдючки, а одна з радіостанцій навіть організувала збір підписів за те, щоб не пускати її на конкурс.

“Це була основна причина. Я до цього не був готовий, тому що думав, що я, як цукерка – мене всі люблять, крім купки божевільних. Тільки пізніше мені стало зрозуміло, що для деяких – це робота”, – розповів Андрій Данилко в інтерв’ю.

Але в той же час, за його словами, відбулося і інше. Якось він йшов по коридору і зустрівся з психотерапевтом, яка побачила цого наскрізь:

“У вас зараз буде складний період. Я стежу за тим, що зараз відбувається навколо вас – це дуже велике навантаження на психіку, а ви людина чутлива”

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Він зізнався їй, що у нього є такий комплекс: коли випиває снодійне, то лає себе, тому що думає, що з’явиться залежність від препаратів. Психотерапевт допомогла Андрію змінити своє ставлення до цього.

Артист досі намагається виправити непоправну шкоду, яку наніс своєму організму через стрес. У нього навіть є особиста кімната у санаторії, куди він часто приїжджає. Також Поговорюють, що у чоловіка тривала депресія.

Схожі статті