Екс-чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов після гостювання у поп-діви втратив волосся і розповів, що сталося

Ірина Білик розлучається з Асланом Ахмадовим. Втім, чоловік попри таке рішення коханої наважився приїхали до неї та сина.

Українська Примадонна Ірина Білик вже розлучається зі своїм 5-м чоловіком. З Асланом Ахмадовим співачка народила сина Табріза. Та зірковий шлюб довго не протримався. Відстань не давала спокою артистці: наша зірка живе у Києві, а її коханий у Москві.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом
Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом

Ірина не раз казала, що дуже кохає Аслана, але не може бачити, як сумує її син за татом. Білик зазначала, що за минулий рік обранець не навідався ні разу до родини. Про це співачка розповіла в інтерв’ю Маші Єфросиніній.

Маша Єфросиніна та Ірина Білик у програмі “Мій секрет”

Попри все Аслан таки приїхав до своєї коханої. Щасливий батько проводив час з сином, дарував зірці квіти, але не затримався Ахмадов – повернувся сам додому у Москву. Зараз чоловік показує, як активно зайнявся спортом. Змінився не тільки стиль життя, а й зовнішність знаменитості. Екс-чоловік Ірини Білик вирішив позбутися своєї розкішної шевелюри та лишив тільки вуса.

Аслан Ахмадов

“Обнулився”, – пише чоловік

Зараз знаменитий фотограф не схожий сам на себе. Чому вирішив Аслан втілити у життя такі зміни – невідомо.

Слід віддати належне цій парі: вони жодного разу не з’ясовували стосунки публічно та не піарилися на розлученні. Ні Ірини, ні її екс-обранець не робили навіть публікацій стосовно свого рішення. У Ахмадова навіть досі є в Інстаграмі світлини з матір’ю його коханого синочка Табріза.

Спостерігаємо за ситуацією далі.

Схожі статті