Хто допоміг Людмилі Барбір стати ведучою, яка не планувала працювати на телебаченні: покровитель постарався

Людмила Барбір - популярна українська телеведуча. Як їй вдалося потрапити на один з головних каналів країни.

Людмила Барбір. Ця зірка не тільки може захоплювати своєю витонченою мовою та манерами з екрану, а й вразити вас акторською майстерністю і ще навчити правильно говорити. Знаменитість – викладач.

Доля привела яскраву брюнетку на один з головних телеканалів України – “1+1”, але сама Людмила навіть і не мріяла про таке життя.

Людмила Барбір
Людмила Барбір

Своє майбутнє у юності Барбір мріяла пов’язати з медициною. Втім, її, окрім точних наук, ще й захоплювала художня самодіяльність. Та все одно не наважувалася мріяти про сцену ефектна дівчина. Навіть подавши до театрального документи, Людмила вагалася чи варто туди складати іспити. Все склала зірка на відмінно, а після завершення навчання отримала роботу у театрі.

Як Людмила Барбір стала ведучою?

Стати ведучим на популярному каналі – все одно, що витягнути щасливий лотерейний білет. Людмила планувала бути акторкою, знімалася у серіалах “Жіночий лікар”, “Віра, надія, любов” та “Колдовская любовь”.

Людмила Барбір в українському костюмі. 

Про кастинг на телеканал зірка серіалів дізналася від знайомої. Саме вона порадила Людмилі пройти проби. І Барбір сподобалася всій команді! Телеведуча пригадує, що одразу зі всіма здружилася. Разом знаменитості допомагали жінці аналізувати ефіри, а з колегою Русланом Сенічкіним, Людмила досі консультується з приводу того, як покращити їх роботу.

Єдине, на що скаржилася зірка, це на дуже ранній підйом для зйомок шоу.

Схожі статті