Маша Полякова осоромилася через фотошоп: донька Суперблондинки не змогла приховати зайвих кілограмів

Маша Полякова - старша донька Суперблондинки, яка вже скоро переплюне маму за кількістю фанатів.

Маша Полякова. Героїня цього матеріалу дуже яскрава дівчина з великим потенціалом. Зростаючи у творчій атмосфері, яку створила мама-суперзірка, вона не могла не захопитися музикою та шоу-бізнесом вцілому.

Оля і Маша Полякови
Оля і Маша Полякови

Оля не проти, аби її донька вела блогерську діяльність та навіть дозволяє 16-річній Маші ділитися зовсім не дитячими фото. Полякова-молодша, як і її мама дуже любить похизуватися фігурою.

Та, ось після публікації однієї з останніх світлин, дівчину запідозрили у використанні фотошопу.

У коментарях помітили, що якось раптово талія молодої блогерки стала вужчою. Критики не змогли стриматися та висловили все, що думають про фотошоп Полякової-молодшої.

  • Фотошоп зашкалює, навіщо зменшувати талію? Щоб здаватися стрункою?
  • Вся у матір
  • Брєд

Маша тактовно не стала відповідати на грубощі. Та це не єдиний раз, коли донька Суперблондинки отримала порцію гнівної критики. Не так давно її мама опублікувала відео з концерту своєї наступниці.

Пісня у молодої солістки була дуже зухвала і провокативна. У тексті звучала навіть нецензурна лексика, але мама з усіх сил підтримувала свою дитину і виглядала, як справжня фанатка на рок-концерті. Навіть після всіх кпин у бік Марії, Оля Полякова не витримала і вступилася за доньку.

Співачка зазначила, що знає про що пісні і які там слова використовуються. Втім, зірка заявила, щоб всі невдоволені коментатори пішли і перевірили, яку музику їх діти слухають.

Схожі статті