Ким працює чоловік Лілії Ребрик: теледіва на зйомках, а чим годує родину Андрій Дикий? Вся правда про зірок

Лілія Ребрик з головою пішла у роботу після народження другої дитини, а чим займається її чоловік?

Вона яскрава, талановита та завжди у центрі уваги. Він – дуже творчий та сімейний. Пара Лілії Ребрик та Андрія Дикого дійсно вражає. Знаменитостей об’єднав танцювальний проект і свій творчий шлях продовжили зірки разом.

Андрій Дикий та Лілія Ребрик
Андрій Дикий та Лілія Ребрик

Якщо Лілія дуже активно ділиться новинами про свою роботу, проекти, то Андрій не робить блогерство основною сферою своєї діяльності. Більшість світлин та відео з життя Ребрик – з роботи, а ось чим живе її обранець?

Де працює Андрій Дикий?

Андрій – хореограф. Саме завдяки танцю він і зустрів свою кохану. Вони разом були у парі на проекті “Танці з зірками” і палко закохалися. Ходили навіть чутки, що Лілія розбила шлюб чоловіка, проте згодом з’ясувалося, що танцюрист вже розлучався.

Весілля Лілії Ребрик і Андрія Дикого
Весілля Лілії Ребрик і Андрія Дикого

Виявляється в Андрія та Лілії є свій бізнес. Пара заснувала танцювальну студію. На це їх надихнула донечка. Викладає, звісно чоловік телеведучої. За словами зірки, її обранець має великий досвід у хореографії. Він давно працює тренером та має навіть досвід у підготовці пар до спортивно-бальних конкурсів.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий
Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Танцюють у студії Дикого в цілому діти. Він, як досвідчений педагог, навіть бере у групи малюків 3-4-х років. Лілія у захваті, як терпляче ставиться до своїх вихованців її коханий.

Розвивають бізнес зірки разом. Ребрик має стратегічне бачення, а її чоловік займається творчим наповненням.

Схожі статті