Вагітна Катя Осадча розповіла про самопочуття на останніх термінах: “Не дає спокою”. І мова не про Горбунова

Відома українська телеведуча Катя Осадча тримає зв'язок з шанувальниками навіть під час вагітності та відпочинку.

Зараз Катя Осадча вагітна третьою дитиною, стать якої вони з Юрієм Горбуновим тримають в секреті. Своє цікаве положення ведуча програми “Світське життя” перестала приховувати від неможливості – коли животик вже проглядався навіть через вільні вбрання та сукні. Не можна не відзначити, що майбутня матуся вирішила не йти в довгий декрет, тому і майже до самого кінця вагітності Катерина виходить в телеефіри, не залишаючи улюбленого глядача без зіркових сенсацій.

Катерина Осадча
Вагітна Катя Осадча

Втім, відпочивати Осадча теж не забуває. Разом з молодшим сином Іваном та чоловіком Юрієм Горбуновим вона вирушила до Туреччини. І якщо спочатку вони насолоджувалися курортом всією родиною, то тепер Катя засмагає і купається за двох – шоумен повернувся в Україну на роботу.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча на відпочинку в Туреччині

У себе в Інстаграмі Осадча не перестає ділитися відпускними фото, а на цей раз вона опублікувала пляжний знімок в яскравому цільному купальнику в біло-рожеву смужку з принтованим пояском, який чудово підкреслив кругленький животик. Доповненням образу стали солом’яний капелюшок, сонцезахисні окуляри і кольє з браслетом:

“Інтенсивне літо. Здається, що за два місяці встигли охопити майже всі літні пригоди. Прискорювач всередині не дає спокою, навіть ремонт майже закінчено. Польоти на море і не тільки, черешня, кавуни та кукурудза на сніданок, обід і вечерю, багато зйомок і навіть відпустка. Але попереду цілий місяць літа, кавунів і водних процедур”, – написала зірка.

Шанувальники в коментарях почали обсипати вагітну Катю Осадчу компліментами, а також ділитися своїми планами на залишок літа.

Схожі статті