Ольга Сумська показала доньку від Паперного, яка була йому не потрібна і втекла з України заради кращої долі

Ольга Сумська виростила двох прекрасних доньок. Як виглядає її старша донька, яка давно покинула Україну?

Старша донька Ольги Сумської Тоня Паперна народилася у шлюбі двох талановитих акторів. І хоча родина не була бідною і не страждала від недостачі фінансів, як усі інші сім’ї на той час, стосунки подружжя швидко руйнувалися через погані звички глави родини.

Тоня не цікавила батька

Мама Тоні після ряду неприємних інцидентів з чоловіком закрутила інтрижку з колегою, а згодом і зовсім пішла з родини з малюком на руках. Віталій Борисюк, який невдовзі одружився на Ользі прийняв дівчинку, як рідну і виховував її на правах вітчима. На превеликий жаль, Євген ніяким чином не приймав участі у вихованні доньки та засмучував маму їхньої спільної дитини повною байдужістю.

Тоня Паперна зараз

Зараз вона доросла приваблива жінка. Зірковій спадкоємиці вдалося налагодити особисте життя за межами України в Москві. Воеа вийшла за відомого російського актора Яглича та народила двох дітей.

По досягненню дорослого віку їй вдалося налагодити стосунки з батьком, який визнав, що поводився з нею не найкращим чином.

Що ж стосується кар’єри дівчини, то не все так добре. Паперна — молода мама, яка надає перевагу сфокусувати свою увагу на материнстві.

Нагадуємо, що не так давно ми розповідали про доньку Наталі Сумської, яка не працює та живе на гроші матері. Після того, як чоловік дівчини помер, і вона залишилася вдовою, її утримання взяла на себе мама. Наталя стверджує, що її спадкоємиця чекає на пропозиції і тому залишається біла розбитого корита.

Схожі статті