Як виглядає дружина соліста гурту “Бумбокс” Андрія Хливнюка: стала колишньою, коли народила двох дітей

Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк рідко ділиться подробицями особистого життя, але відомо, що у нього є двоє дітей, проте з їхньою матір'ю артист не разом.

Андрій Хливнюк відноситься до числа тих публічних людей, хто не потребує представлення. Його колектив “Бумбокс” неодноразово тримав у руках престижні музичні нагороди, а їхні хіти регулярно очолюють музичні чарти навіть за межами рідної країни. Але разом з успіхом в кар’єрі співак “зазнав поразки” на особистому фронті, хоча і не відразу.

Андрій Хливнюк на сцені
Андрій Хливнюк на сцені

У студентські роки у висхідної зірки був роман з нині відомою письменницею Іреною Карпою. Однак молоді люди так були зайняті самореалізацією, що до чогось серйозного ці стосунки не привели.

Вже будучи популярним Хливнюк одружився на Анні Копиловій – дочці екс-заступника міністра фінансів України Вадима Копилова. Вона тоді тільки випустилася з університету журналістики, а зараз є арт-директоркою видавництва “Основи” і режисером музичних кліпів.

Андрій Хливнюк та його колишня дружина Анна Копилова
Андрій Хливнюк та його колишня дружина Анна Копилова

Незабаром у подружжя народився первісток Ваня, а згодом і дочка Саша. З боку Андрій виглядав щасливим чоловіком, поки у 2020-му не з’явилися чутки про розлучення пари після 10 років шлюбу.

Андрій Хливнюк з дітьми
Андрій Хливнюк з дітьми

Музикант всіляко уникає питань на цю тему, проте, подейкують, що саме Анна була ініціатором розставання. Хливнюк вважає, що його особисте життя не повинно хвилювати громадськість, тому коментувати ситуацію він не збирається. Єдине, що соліст групи “Бумбокс” сказав з цього приводу, так це дав пораду іншим парам:

“Ніколи не приносьте свою роботу додому. І не тягніть будинок свій, домашні справи на роботу. Тоді у вас все буде добре”.

Схожі статті