Віра Брежнєва показала, як подорослішала її молодша донька: 11-річна Сара наздоганяє зіркову маму (ФОТО)

Екс-солістка групи "ВІА Гра", а нині сольна співачка Віра Брежнєва похвалилася перед шанувальниками підрослою дочкою Сарою.

Віра Брежнєва активно веде особистий мікроблог в соціальних мережах, де регулярно публікує для фанатів нові фото і відео. На цей раз знаменитість вирішила показати підписникам свою головну гордість – дочок Сару і Соню. Їх вона народила ще до службового роману з композитором і продюсером Костянтином Меладзе, причому від різних чоловіків.

Віра Брежнєва з доньками
Віра Брежнєва з доньками

Старша Соня з’явилася на світ в цивільному шлюбі майбутньої артистки з Віталієм Войченко. Вірі тоді було всього 18 років, а незабаром після народження дитини пара розпалася.

Пізніше, коли Брежнєва офіційно вийшла заміж за бізнесмена Михайла Кіпермана, у неї народилася молодша спадкоємиця Сара, але і на цей раз сімейне щастя зірки тривало недовго. Відносини з Кіперманом були сповнені ревнощів і сварок, тому через 6 років після весілля Віра повідомила про розлучення з чоловіком, причому на той момент вже ходили чутки про роман співачки з Костянтином Меладзе. Ховатися вони перестали відносно недавно.

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Спільних дітей у екс-віагрянки і композитора поки не з’явилося, але у дочок Брежнєвої теплі відносини з вітчимом. Соня вже кілька років живе в США, де здобуває вищу освіту, а Сара зараз відпочиває в Греції, про що Віра розповіла в своїх Інстаграм-сторіз.

Так, знаменитість розмістила знімки з спадкоємицею, яка позує разом з відомим турецьким шеф-кухарем Нусретом Гьокче. Після цього виконавиця додала фото Соні.

Скріншоти з Інстаграму Віри Брежнєвої
Скріншоти з Інстаграму Віри Брежнєвої
Сара Кіперман з відомим турецьким кухарем
Сара Кіперман з відомим турецьким кухарем

Якщо старшій дочці вже 20, то молодшій всього 11, але вона все одно помітно подорослішала і стала виглядати старше реального віку. Крім того, важко не помітити її схожість з зірковою матусею – росте справжньою красунею.

Більше цікавих фактів з життя Віри Брежнєвої в наступному відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.