Два роки в нікуди: чому Леся Нікітюк приховує кожного наступного обранця, а жоден з них не захотів побратися

Леся Нікітюк успішна у всьому, окрім шлюбного питання. Що відбувається у житті зірки?

Леся Нікітюк відверта зі своїми шанувальниками абсолютно в усіх питаннях, окрім одного єдиного — особистого життя. Улюблена телеведуча мільйонів українців навідріз відмовляється розсекречувати особистість своїх коханців і обмежується короткими розповідями, які можуть скласти не саме добре враження про обранців жінки.

Так, щонайменше відомо про двох чоловіків, які перебували з нею у стосунках, але зірка не бажала відкривати їхні імена та прізвища.

Два роки в пусту

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Так, Леся Нікітюк не приховує, що її родина мріє погуляти на її весіллі. Сама телеведуча також не проти нарешті побратися, але на її шляху ще не зустрівся той чоловік, який повів би її під вінець. Знаменитість начебто жартує на цей рахунок і не надто хвилюється. Однак, хтозна, як вона почувається глибоко всередині?

Усі знають про її коханця, який жив з нею по сусідству та позичав сіль. Пара, згідно чуток, мала побратися, але в останній момент щось змінилося.

Та був ще один чоловік, з яким вона зустрічалася на протязі двох років.

Правда чи дія?

Під час бесіди зі співачкою Олею Поляковою вона відкрила, що не самотня. За словами Лесі “вже рік, може, два” вона знаходиться в “постійних стосунках”. Про це вона повідомила, відповідаючи на питання Полякової, чи вважає вона себе привабливою для чоловіків.

“Зараз вважаю, раніше ні. Уже рік вважаю, може, два. Мій, скажімо так, постійний. Не буду говорити колишній, теперішній”, – прокоментувала Леся.

Варто відмітити, що не дивлячись на довготривалі стосунки, він так і не надів на палець знаменитості обручку. Талант заплутувати шанувальників у Лесі Нікітюк однозначно є. Однак, не варто скасовувати можливість того, що сусід і загадковий обранець, з яким вона зустрічалася два роки, це одна й та сама людина.

Схожі статті