Алла Пугачова ошелешила старіючого Максима Галкіна закидом у його сторону: “Люблю молодих”

Алла Пугачова не припиняє жорстко жартувати на камеру та поза нею.

Шоумен Максим Галкін обожнює радувати свою дружину Аллу Пугачову. Цього разу артист зробив дружині незвичайний подарунок.

Максим Галкін придбав ретро-автомобіль

На особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram Галкін опублікував відеоролик, на якому постала Алла Борисівна в салоні автомобіля. Примадонна була одягнена в білу довгу сорочку і білі джинси, волосся співачки зібрані в пучок.

Гуморист поцікавився, чи подобається коханій автомобіль. Алла пожартувала, що їй подобається в автівці абсолютно все, навіть вік, який дорівнює її віку. Шоумен зауважив, що автомобіль трохи молодше.

“Молодший? Добре! Люблю молодих!” – сказала Алла Борисівна і розсміялася.

Максим Галкін на жарт взагалі не відреагував і відійшов від Примадонни. Він показав транспортний засіб цілком. Це старий Запорожець червоного кольору, з якого зіркове сімейство зробило квітник для свого особняка.Шанувальники були захоплені гумором Алли Пугачової і оцінили ідею перетворення старовинного автомобіля в клумбу.

Нагадаємо, що 72-річна Алла Пугачова і 45-річний Максим Галкін разом вже 19 років. Познайомив майбутнє подружжя Філіп Кіркоров, який на той момент перебував у шлюбі з Примадонною. Незабаром після знакової зустрічі Алла Борисівна розлучилася з поп-королем вітчизняної естради та з’їхалася з Максимом Галкіним, який молодший за Пугачову на 27 років. Зараз пара виховує спільних дітей та насолоджується заміським життям. Про поповнення в родині вони навіть і не думають. Ліза та Гаррі з’явилися в родині завдяки процедурі еко-запліднення.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.